Έσπερος
Εξαιρετικής ποιότητας.
Ψημένοι με ή χωρίς αλάτι. Ωμοί με ή χωρίς κέλυφος.
Ψημένοι με αλάτι
- Αμύγδαλο ελληνικό (Σερρών)
- Αμύγδαλο λευκό ελληνικό (Σερρών)
- Ηλιόσπορος ελληνικός (Κομοτηνής)
- Κάσιους εισαγωγής
- Κολοκυθόσπορος ελληνικός (Κομοτηνής)
- Μακαντέμια εισαγωγής
- Στραγάλια εισαγωγής
- Φυστίκι εισαγωγής
- Φυστίκι με φλοιό ελληνικό (Αμμουδιάς Σερρών)
- Φυστίκι πίνατς εισαγωγής
- Φυστίκι Αιγίνης
- Φυστίκι ελληνικό (Αμμουδιάς Σερρών)
Ψημένοι χωρίς αλάτι
- Αμύγδαλο ελληνικό
- Αμύγδαλο λευκό ελληνικό (Σερρών)
- Ηλιόσπορος ελληνικός (Κομοτηνής)
- Κάσιους εισαγωγής
- Κολοκυθόσπορος ελληνικός (Κομοτηνής)
- Στραγάλι μαλακό εισαγωγής
- Στραγάλι σκληρό (άσπρο) εισαγωγής
- Φουντούκι εισαγωγής
- Φυστίκι αράπικο εισαγωγής
- Φυστίκι αράπικο ελληνικό (Αμμουδιάς Σερρών)
- Φυστίκι με φλοιό ελληνικό (Αμμουδιάς Σερρών)
Ωμοί
- Αμύγδαλο λευκό ελληνικό (Σερρών)
- Αμύγδαλο με φλοιό εισαγωγής
- Αμύγδαλο φιλέ ελληνικό (Σερρών)
- Αμύγδαλο ψίχα ελληνικό (Σερρών)
- Ηλιόσπορος ψίχα εισαγωγής
- Καρυδόψιχα εισαγωγής
- Καρυδόψιχα ελληνική (Ολύμπου)
- Καρύδι με φλοιό ελληνικό (Ολύμπου)
- Κάσιους ωμό εισαγωγής
- Κολοκυθόσπορος ψίχα εισαγωγής
- Κουκουνάρι εισαγωγής
- Μακαντέμια εισαγωγής
- Μπραζίλ Νατς εισαγωγής
- Πεκάν εισαγωγής
- Σουσάμι αποφλοιωμένο εισαγωγής
- Φουντούκι εισαγωγής
- Ψίχα Αιγίνης
Ωμοί με το κέλυφος
- Αμύγδαλα εισαγωγής
- Καρύδια ελληνικά (Ολύμπου)
- Φουντούκια φλοιού εισαγωγής
- Φυστίκια φλοιού ελληνικά (Αμμουδιάς Σερρών)